Søgning

Kontakt os

Ring, send os en
e-mail eller kom forbi
vores kontor

Patentgruppen Aarhus

Arosgården
Åboulevarden 31, 4.
8000 Aarhus
Danmark

Patentgruppen København

Fuglebakken
Nordre Fasanvej 215
2000 Frederiksberg
Danmark

Åbningstider

Mandag - Torsdag 9:00 - 16:00
Fredag 9:00 - 15:00

Bank-information

Domestic bank transfers
Sydbank A/S

Reg. No.: 7110
Account No.: 2693497

Foreign bank transfers
Sydbank Danmark
Peberlyk 4, 6200 Aabenraa

Swift/BIC: SYBKDK22
IBAN No.: DK 36 7110 0002 6934 97
Aarhus
Arosgården
8000 Aarhus
Find vej
København
Fuglebakken
2000 Frederiksberg
Find vej

Vores team

Jørgen Møller
CEO, Partner, Patent Attorney, European Design Attorney
Jørgen grundlagde i 1998 Patentgruppen. Han har stor ekspertise inden for patentstrategi, optimering af IP budgetter og ikke mindst sagsbehandling.

Særligt har han en evne til at se og udnytte særlige muligheder i specielt USA, Europa og Kina.
Erik Drengsgaard
COO, Partner
Erik har en Cand.Merc. inden for informations-systemer og ledelse fra Aarhus Universitet.
Som Chief Operating Officer i Patentgruppen varetager Erik administrative, operationelle og personalemæssige funktioner med henblik på at styrke og optimere virksomhedens daglige drift.
Henrik Tuxen
Partner, Regnskabschef
Henrik har været i Patentgruppen siden firmaets start i 1998, hvor han var med til at grundlægge firmaet. Henrik er regnskabschef (CFO) og varetager firmaets økonomiske og bogholderimæssige funktioner.
Jens Jeppesen
Partner, European Patent Attorney, Møderet for den Fælles Patentdomstol (UPC), European Design Attorney
Jens har mange års erfaring indenfor europæisk patentpraksis, herunder sagsbehandling, mundtlig forhandling, indsigelse og appel ved den europæiske patentmyndighed.
Gennem mange år har Jens været ansvarlig for Patentgruppens EP Desk, og er derudover også ansvarlig for Patentgruppens design-team.
Søren Degn
Partner, European Patent Attorney, Qualified Court Appointed Expert (Skønsmand)
Med sin store erfaring både fra industrien og patentbranchen er Søren god til at stille skarpt på de behov, en virksomhed har. Derudover har Søren stor erfaring med at deltage i retssager og voldgifter omkring patentkrænkelse både som ekspertvidne, skønsmand og bisidder.
Kaj Olesen
Partner, European Patent Attorney, European Design Attorney
Kaj har flere årtiers erfaring med udarbejdelse af patentansøgninger, sagsbehandling og ikke mindst mundtlige forhandlinger og indsigelser ved den Europæiske patentmyndighed. Kaj er hurtig til at identificere kernen i selv komplekse problemstillinger, uden at det går ud over detaljen.
Nicolaj Reuss Bjerre
Partner, European Patent Attorney
Nicolaj er ansvarlig for Patentgruppen’s Life Science Team og rådgiver små, mellemstore og store virksomheder såvel i Danmark som i udlandet. Nicolaj håndterer alt fra patentstrategi, udarbejdelse af patentansøgninger og sagsbehandling til indsigelser, appeller og mundtlige forhandlinger ved den europæiske patentmyndighed.
Ulrich Gramstrup Bærentsen
Partner, European Patent Attorney, Certificeret Dansk Patentagent (CDPA)
De seneste år har Ulrich med base i Patentgruppen siddet in-house som patentmanager i to virksomheder, hvor han er ansvarlig for håndtering af alt patentrelateret arbejde. Med Ulrichs kombinerede erfaring fra patentbranchen og industrien har han evnen til at understøtte en bred vifte af de udfordringer, som små og store virksomheder mødes af, når de skal have defineret deres IP strategi.
Søren Birthin Schmidt
European Patent Attorney
Søren har en kandidatgrad i fysik fra Aarhus Universitet og har gennem sit studie haft særligt fokus på materialefysik. Han har en bred viden indenfor fysik og nanoscience, og han varetager alle typer af IP opgaver indenfor en bred vifte af teknologier, herunder computer-implementerede opfindelser.
Rune Bæksager Nielsen
Patent Attorney
Med en bred viden inden for blandt andet kunstig intelligens og Life Science, varetager Rune IP opgaver indenfor en bred vifte af teknologier. Rune har stor erfaring med bl.a. udarbejdelse af idékataloger, prior art analyse, sagsbehandling og udarbejdelse af patentansøgninger.
Matilde Hyldig
Patent Attorney
Matilde er en del af Patentgruppens Life Science Team med base i København. Hun varetager udarbejdelse af patentansøgninger og sagsbehandling, og med sin grundige og strukturerede tilgang er hun skarp til at løse forskellige IP-mæssige problemstillinger.
Jens Vejle
Patent Attorney
Jens har et stort overblik og en analytisk tilgang til IP-mæssige problemstillinger i forbindelse med sagsbehandling, prior art søgning og analyse, og ikke mindst udarbejdelse af patentansøgninger. Han har bred viden inden for kemisk biologi og udvikling af lægemidler.
Bjørn Lægdsgaard Helbo
Patent Attorney
Bjørn startede i patentbranchen i 2019 som sagsbehandler ved Patent- og Varemærkestyrelsen.
I 2023 startede Bjørn som patentkonsulent i Patentgruppen, hvor han bl.a. håndterer udarbejdelse af patentansøgninger, sagsbehandling, strategi og analyser. Derudover har Bjørn en stor viden indenfor fysik.
Andreas Lippert Tange
Patent Attorney
Andreas varetager udarbejdelse af patentansøgninger og sagsbehandling med stor omhu. Han har en bred viden inden for signalbehandling, matematisk modellering og machine learning, og dertil en god forståelse for embedded programmering samt analog og digital elektronik.
Gitte Lambæk Rasmussen
Qualified IP Administrator (QIPA)
Gitte beskæftiger sig som patentadministrator med porteføljestyring, fristhåndtering og kommunikation med kunder, samarbejdspartnere og myndigheder i ind- og udland. Gitte er en del af EP Desk teamet, hvor hun varetager de administrative aspekter og kommunikation med internationale kunder og samarbejdspartnere.
Christiane Beck
Qualified IP Administrator (QIPA)
Christiane startede som patentadministrator i Patentgruppen i 2002. Hun beskæftiger sig med porteføljestyring, fristhåndtering og kommunikation med kunder, samarbejdspartnere og myndigheder i ind- og udland. Christiane er desuden passioneret omkring at hjælpe start-up og scale-up virksomheder med at få en god IP start.
Mette Wolf Gammelby
Qualified IP Administrator (QIPA), European Patent Administration Certificate (EPAC), Design Administrator
Som patentadministrator beskæftiger Mette sig med porteføljestyring, fristhåndtering og kommunikation med kunder, samarbejdspartnere og myndigheder i ind- og udland. Derudover er hun en del af Patentgruppens EP Desk team samt Patentgruppens design team.
Anita Juelsgaard Vang
Qualified IP Administrator (QIPA), European Patent Administration Certificate (EPAC)
Anita startede som patentadministrator i Patentgruppen i 2004. Hun beskæftiger sig med porteføljestyring, fristhåndtering og kommunikation med kunder, samarbejdspartnere og myndigheder i ind- og udland. Hun er særdeles detaljeorienteret og dedikeret til det gode samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.
Mette Skovmann
Qualified IP Administrator (QIPA)
Mette startede som patentadministrator i Patentgruppen i 2015. Hun beskæftiger sig med porteføljestyring, fristhåndtering og kommunikation med kunder, samarbejdspartnere og myndigheder i ind- og udland. Mette har stor erfaring med især små- og mellemstore virksomheder.
Pia Franck Jørgensen
Patentadministrator – årsafgifter
Pia startede i Patentgruppen i 2014 som patentadministrator med ansvar for fornyelsesafgifter. Her varetager hun alle opgaver forbundet med betaling af årlige eller flerårlige fornyelsesafgifter i dialog med kunden. Pia er grundig, struktureret og detaljeorienteret.
Katrine Toppenberg
Marketing
Katrine har været hos Patentgruppen siden 2020, og arbejder med virksomhedens markedsføring.
En del af Katrines arbejde består i planlægningen af kundeevents, webinarer og messer. Derudover arbejder hun med Patentgruppens hjemmeside og SoMe.
Zita Guldmann
Receptionist
Zita startede i Patentgruppen i 2023, og har en administrativ baggrund.
Zita ser frem til at tage imod dit opkald, og/eller at byde dig velkommen i forbindelse med dit besøg hos Patentgruppens kontor i Aarhus!