Søgning

IP-muligheder

Vi lader dig benytte alle vores forskellige tekniske- og patentmæssige kompetencer.

Det bliver muligt, fordi vi arbejder i teams. Vi er både et team internt i Patentgruppen, men også et team med dig som kunde.

Uanset hvem du er og hvilke tekniske krav eller krav til IP-viden, du har, så kan vi matche dit behov. Vi ser os selv som en sparringspartner for vores kunder, og er stolte over det arbejde vi udfører.

Vi er specialiserede i at hjælpe vores kunder med alle de grundlæggende discipliner i patentbranchen og tilbyder en bred vifte af tjenester. Ovenpå det har vi udviklet unikke services og kompetencer, der alle sammen understøtter kundernes mulighed for at træffe de rigtige beslutninger omkring deres patentstrategiske fokus.

Vores team består af dygtige patentkonsulenter inden for alle forskellige tekniske områder. Vi har certificerede European Patent Attorneys, der er eksperter inden for behandling, indsigelse og appel af patentansøgninger/patenter. Vi har også en ekstraordinær erfaring i at arbejde med den amerikanske patentmyndighed, USPTO, og kan derfor bistå vores kunder med at navigere gennem det komplekse amerikanske patentsystem.

Vi har et usædvanligt tæt samarbejde med dygtige kinesiske samarbejdspartnere og patentagenter, hvilket giver os en unik mulighed for at hjælpe vores kunder med dette, for mange, vigtige marked.

Udover vores ekspertise inden for patentlovgivning tilbyder vi også rådgivning om og implementering af IP-strategi. Vi udfører invalideringssøgninger og freedom-to-operate analyser, der hjælper vores kunder med at vurdere gyldigheden af eksisterende patenter og identificere muligheder for at operere frit på markedet uden at krænke andres rettigheder.

Vores team har også ekspertise inden for due diligence-processer, hvor vi hjælper vores kunder med at evaluere og analysere patentporteføljer i forbindelse med virksomhedsoverdragelser eller investeringer.

Typisk starter patenteringsprocessen med et indledende møde, hvor vi skaber overblik over patenteringsprocessen, timeline og omkostninger. Herefter udarbejder vi en nyhedsundersøgelse og på baggrund heraf udarbejder og indleverer vi en patentansøgning. Herefter står vi for hele behandlingsforløbet overfor myndigheder og samarbejdspartnere.

European Patent Attourneys

Ingen vil ha’ en copycat