Søgning

Patentbureauer

Etablere et samarbejde med ét af landets hastigt voksende patentbureauer!

Siden 1998 har vi rådgivet og vejledt vores klienter omkring alt inden for patenter, brugsmodeller og designs. Vi har forsøgt at hjælpe dem herigennem med at opnå og håndtere eneret over deres produkt opfindelser i hele verden. Mange virksomheder ser det som særligt besværligt at ansøge om patent, hvorfor de søger rådgivning og vejledning hos patentbureauer som Patentgruppen, som er ét af de hastigt voksende patentbureauer i Danmark. Vi har kontorer i Århus og København, og ud over en høj specialisering inden for patentbranchen har mange af vores medarbejdere også en bred erfaring inden fra den danske patentmyndighed. Vi er af et af de patentbureauer hvis rådgivere har autorisation som europæiske patentagenter, og dermed kan virke som fuldmægtige over den europæiske patentmyndighed, European Patent Office.

Patentbureauer som Patentgruppen ønsker at være kreative og opfindsomme!

Vi mener ikke at det kun er opfindere der skal være kreative og opfindsomme. Vi ønsker gerne at blive involveret i virksomhedens problemstillinger i et nært samarbejde med opfindere, projektledere, direktører eller andre faggrupper. Det giver mening i forhold det arbejde patentbureauer udfører, også hos Patentgruppen. Vores konsulenter holder sig dog ikke tilbage med at dele ud af deres viden, idét en af vores fornemmeste opgaver er at klæde kunderne på bedst muligt så de kan træffe de rigtige beslutninger. Vi har en solid juridisk og teknisk baggrund, og er et af de patentbureauer som kan hjælpe med at formulere patentansøgningen så at du/I opnår den bedst mulige beskyttelse af jeres produkt.

At få professionel hjælp fra patentbureauer er afgørende for om hvorvidt en virksomhed sikrer sig patent på deres produkt/opfindelse eller ej. Patentgruppen er af de patentbureauer, som sørger for at du får søgt om det rigtige på den rigtige måde, da du ved at gøre det rigtigt får patent på din opfindelse i op til 20 år. Endvidere kan patentbureauer hjælpe dig med at etablere en patentstrategi samt vedligeholdelse af denne. Her er Patentgruppen et af mest kendte patentbureauer inden for området med det velkendte Kreativt Forum, hvor man fokuserer på at optimere kommunikationen mellem forskellige grupper i en virksomhed.

Drag derfor fordel af at arbejde med et de hastigt voksende patentbureauer i Danmark, og sikre dit design mod kopiering og efterligning. Ring på tlf. 8619 2000 allerede i dag eller skriv på patent@patentgruppen.com.