Søgning
Kunde:
KK Wind Solutions
Services:
  • IP-Servicedesk
Rene Balle, Chief Technology Officer hos KK Wind Solutions

Der er et højt aktivitetsniveau indenfor patentering i vindindustrien. I KK Wind Solutions kan vi ikke konkurrere på antal indleveringer af nye patentansøgninger, og vi er derfor glade for at arbejde sammen med Patentgruppen, som har den tekniske know-how og en strategisk tilgang til patentering. Dette hjælper os til at identificere og udvælge, hvilke idéer vi får mest udbytte af – både hvad angår beskyttelse af vores innovation samt eventuelle fremtidige retstvister.

Med mere end 40 års erfaring er KK Wind Solutions en stærk partner inden for elektromekaniske systemer til vindmøller. KK’s løsninger til hav- og landbaserede vindmøller spænder fra udvikling af moderne systemer og lean-produktion til installation, drift og vedligeholdelse. KK Wind Solutions hjælper kunder med at reducere omkostninger og optimere vindmøllernes ydeevne.

KK Wind Solutions har hovedsæde i Danmark og opererer i otte lande på tværs af Europa, Asien og Nordamerika. Virksomheden har moderne produktionsfaciliteter samt dedikerede kontorer til udvikling, test, prototyper, salg og ingeniørarbejde.

Læs mere

Vi har også hjulpet