Søgning
Kunde:
The Brew Company
Services:
  • Patent
Ulrik Skovgaard Rasmussen, Innovator and Managing Director hos The Brew Company

Siden 2003 har Patentgruppen håndteret størstedelen af vores IPR-projekter og har konstant vist sig at være en virkelig unik samarbejdspartner. Vores virksomhed, selvom den er lille, har altid haft en strategisk tilgang til IPR og har investeret betydeligt i at udvikle dette område.

Derfor er det afgørende for vores forretning, at Patentgruppen fungerer som en pålidelig og innovativ partner, når det kommer til både at opnå og vedligeholde vores eksklusive rettigheder. Som følge af vores samarbejde kontrollerer vi nu effektivt en hel underkategori inden for brygning af kaffe og te, og vores patentportefølje har imponeret selv meget store amerikanske IP- og advokatfirmaer.

CEO og grundlægger Ulrik Skovgaard Rasmussen udviklede den patenterede og innovative Coffeebrewer med et særligt mål for øje: at give kaffeelskere mulighed for at nyde friskbrygget specialkaffe, uanset hvor de befinder sig.

Coffeebreweren har et særligt filtersystem, som kombinerer de bedste elementer fra stempelkanden og pour over kaffen, som fusioneres i en smagfuld, afbalanceret og helt unik kaffeoplevelse, som kan nydes når som helst, hvor som helst.

Læs mere

Vi har også hjulpet