Søgning
Services

IP management sikrer dig kontrol over immaterielle rettigheder

Det er essentielt for virksomheder at have overblik over, hvilke immaterielle rettigheder der influerer på deres aktiviteter både her i landet og på eksportmarkederne.

Dette omfatter en afdækning af virksomhedens egne muligheder for at opnå eneretsbeskyttelse, betydningen af virksomhedens eksisterende immaterielle rettigheder for konkurrenterne samt konkurrenternes eventuelle immaterielle rettigheder.

I Patentgruppen medvirker vi til afklaring af disse forhold, bl.a. ved etablering af en patentstrategi og vedligeholdelse af denne for vores kunder.

I Patentgruppen mener vi desuden, at innovation bør håndteres kreativt forstået på den måde, at en fordomsfri og kreativ tilgang til eksempelvis at søge patenter kan forøge den potentielle gevinst betydeligt. Vi mener således, at mellemstore og store virksomheder i højere grad bør fokusere på, hvad der kan vindes ved en aktiv og kreativ patentstrategi end ved at fokusere på en traditionel regelbundet holdning til brugen af IP.

Vi har et grundigt kendskab til de internationale systemer og er meget opmærksomme på, at reglerne varierer meget fra land til land. Derfor vil vi gerne hjælpe vores kunder ved at udnytte dette kendskab fremfor at være fastlåst til den praksis, vi kender fra vores hjemmebane.

Derudover fokuserer vi også på, at en forudsætning for at opnå optimerede rettigheder på et strategisk niveau forudsætter god kommunikation med de personer, som rent faktisk genererer de innovative ideer, det være sig opfindere iht. traditionel opfattelse, marketingfolk, ledelsen eller sælgere.

Læs også mere omkring IP Strategi

Vil du høre mere?
Jørgen Møller
CEO, Partner, Patent Attorney, European Design Attorney
Civilingeniør i svagstrøm fra DTU
Ulrich Gramstrup Bærentsen
Partner, European Patent Attorney, Certificeret Dansk Patentagent (CDPA)
Elektroingeniør med speciale i automation og energiteknik fra Aarhus Universitet 2007
Jens Jeppesen
Partner, European Patent Attorney, European Design Attorney
Elektroingeniør med speciale inden for software, datateknik og -kommunikation
Søren Degn
Partner, European Patent Attorney, Qualified Court Appointed Expert (Skønsmand)
Maskiningeniør med speciale i automatisering fra Horsens Teknikum 1993
Nicolaj Reuss Bjerre
Partner, European Patent Attorney
Cand. Scient. i teknisk fysik med speciale i laserfysik fra Aarhus Universitet 2010