Søgning
Services

IP-Revision

En omhyggelig vurdering af en virksomheds immaterielle aktiver. Dette omfatter patenter, varemærker, designregistreringer, ophavsrettigheder, knowhow, forretningshemmeligheder og lignende. Gennem en IP-revision afdækkes status for din aktuelle IP samt hvor du kan udnytte dine immaterielle aktiver yderligere til at beskytte din virksomhed. Igennem processen bliver det også klart, hvor der skal foretages yderligere foranstaltninger for at optimere virksomhedens IP.

Hvorfor vælge at foretage en IP-revision?

I dag udgør IP en betydelig andel af en virksomheds værdi, og det er afgørende at have fuldt indblik i omfanget af disse aktiver for at bevare denne værdi. Der kan være skjulte faktorer, der potentielt kan hindre beskyttelsen af dine immaterielle aktiver, hvilket vil blive afdækket i en IP-revision.

En veludført IP-revision giver dig de nødvendige redskaber til at håndtere de udfordringer, der måtte være i din portefølje. Dette gør det ikke kun muligt at undgå unødvendige udgifter, men også at optimere afkastet af din investering.

Vi står til rådighed for en uforpligtende samtale!

Vil du høre mere?
Ulrich Gramstrup Bærentsen
Partner, European Patent Attorney, Certificeret Dansk Patentagent (CDPA)
Elektroingeniør med speciale i automation og energiteknik fra Aarhus Universitet 2007